Zoek de Repair Shop in jouw omgeving

  +31 (0)40 8200 590  

Smartphone Repair Nederland is online!

Smartphone Repair Nederland is online!

Smartphone Repair Nederland is hét nieuwe platform als het gaat over telefoonreparatie. Vanuit een aantal webshops en stores door heel Nederland kunnen wij jou alles bieden voor jouw telefoon. Van je telefoon repareren tot de originele oplaadkabel, wij hebben alles voor jou.

De eerste webshops staan online!

Vindt op onze website de dichtstbijzijnde Smartphone Repair Nederland locatie bij jou in de buurt. Op de website vind je onze eerste webshops die online te vinden zijn. Is er geen filiaal dichtbij jou in de buurt? Geen zorgen! Houd de pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer filialen bij.

Op de webshop vind je een uitgebreid aanbod aan (premium refurbished) toestellen, accessoires en gadgets en veel meer. Daarnaast kan je een reparatie aanmelden op een datum wanneer jou dit uitkomt. Hierdoor hoef jij alleen maar op het zelfgekozen moment langs onze shop te komen en wordt jouw telefoon meteen gemaakt terwijl je wacht. Dit duurt meestal een half uur. Je kan natuurlijk ook altijd langskomen zonder afspraak, maar dan bestaat de mogelijkheid dat jouw telefoon niet meteen gemaakt kan worden. Ziet de monteur dat hij jouw telefoon niet meer te maken is, dan hoef jij geen onderzoekskosten te betalen!

Wij werken altijd met originele onderdelen en onze monteurs worden constant getraind voor het repareren van de nieuwste modellen. Met onze vijf repair zekerheden weet je waar je aan toe bent.

1. Klaar terwijl je wacht
2. 100% kwaliteitsonderdelen
3. Ekend getrainde monteur(s)
4. Zes maanden reparatie garantie
5. No cure no pay

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze webshops en hopelijk zien we jou in een van onze stores!