Zoek de Repair Shop in jouw omgeving

  +31 (0)40 8200 590  

Winkels bij jou in de buurt

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Smartphone Repair Nederland? Vul bij ‘zoek een winkel’ jouw postcode of stad in en wij selecteren voor jou de dichtstbijzijnde locatie. Klik op het logo of de winkelnaam en je komt op de website van de desbetreffende winkel terecht.

  Voer adres of postcode in:

  Toestel reparatie en veel meer

  Buiten garantie
  Reparatie service

  Accessoires en meer
  Premium
  Refurbished telefoons

  Connecties

  Over Ons

  Smartphone Repair Nederland is de meest veelzijdige webshop en reparatie service voor jouw mobiele telefoon en tablet. Door onze specialisatie in vakkundige reparaties zorgen wij ervoor dat jouw toestel naar behoren functioneert. Wij diagnosticeren jouw toestel en geven jou een vrijblijvende prijsofferte. Naast telefoonreparaties kun je bij ons ook terecht voor accessoires en gadgets, waaronder batterijen, telefoonhoesjes en de laatste mobiele telefoons, waaronder nieuwe en premium refurbished toestellen en nog veel meer.

  Maak een reparatieafspraak op onze website, zodat je niet hoeft te wachten. Jouw mobiele telefoon is meestal binnen een half uur gerepareerd. Bestel je iets op onze webshop? Dan bezorgen wij deze bij jou thuis. Neem een kijkje op onze webshop of onze winkel en laat je verassen door het uitgebreide aanbod aan diensten en producten!

  5 Zekerheden

  • Klaar terwijl je wacht
  • 100% Kwaliteitsonderdelen
  • Erkend getrainde monteurs
  • Zes maanden reparatie garantie
  • Niet goed geld terug

  Onze Brochure

  Bedankt voor uw contactaanvraag
  Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verwerken van uw aanvraag, zorg a.u.b. dat alle velden goed zijn ingevoerd.

  Contact

  Smartphone Repair Nederland
  De Vest 34
  5555 XP Valkenswaard
  T: +31 (0)40 8200 590

  E-mail
  [javascript protected email address]